NOVA LOTTO I KRONOS KOLEKCIJA JE STIGLA U SPORT REALITY!

Novosti
26.03.2020.

Povratak omiljenih proljećnih sportskih klasika poput dukserica, patika, donjih dijelova trenerki i nezaobilaznih majica kratkih rukava, te nekih novih favorita koji su naglasak stavili na upečatljive jarke boje i efektne detalje, nam jasno najavljuju jednu udobnu i trendy sezonu.
Kronos je za ovu sezonu predstavio jednu od svojih najboljih lifestyle priča i ponudio komade koji pored svoje udobnosti karakterišu moderni krojevi, zanimljive linije te pomalo neočekivani dezeni i jarke boje. Odaberete li fantastično jednostavne, a opet upečatljive patike i modele trenerki nećete proći neprimjećeno.

 

Lotto je predstavio svoju proljećnu sportsku kolekciju i ponudio modele obuće i odjeće koje ove sezone možemo koristiti kako u sportskim tako i u malo elegantnijim kombinacijama, a koji će svakako vašem stilu dati urbanu notu. U kolekciji koju možete pronaći u Sport Reality-ju vladaju bijela i crna boja, te plavi i pink tonovi.

Posjetite Sport Reality online shop i provjerite kakve nam to modele donosi nova kolekcija i zašto je osvojila brojne fanove!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Aug.
2020.
Novosti
Sport Reality je i ove godine za svoje školarce pripremio zanimljivu i trendy kolekciju odjeće, obuće i ruksaka.
04.
Aug.
2020.
Novosti
Super cijene, dobar izbor i odlični uslovi za kupovinu – to je ono na šta ste navikli kod kupovine najpopularnijih sportskih brendova u Extra Sp...
03.
Aug.
2020.
Novosti
Dobro poznata Sport Reality prodavnica u Prnjavoru sada dobija potpuno novi i moderan izgled, prilagođen potrebama kupaca.
string(0) ""
string(0) ""