Kompanija Sport Vision d.o.o. je za svoje kupce pripremila specijalne pogodnosti – GIFT CARD/POKLON KARTICE koja Vam pružaju sasvim nove mogućnosti!

Od sada ćete imati priliku da uživate u sasvim novoj dimenziji kupovine. Obradujte sebe ili svoje najdraže kupovinom POKLON KARTICE koja će moći da se iskoristi u Sport Reality prodavnicama. Pročitajte detaljno uputstvo u nastavku i budite bezbrižni sa Vašom POKLON KARTICOM.

Pogodnosti sa poklon karticom funkcionišu tako što prilikom dolaska na Sport Reality prodajno mjesto kupite poklon karticu i uplatite iznos kojim želite raspolagati na toj kartici. Mogućnost za uplatu željenog iznosa se kreće u okviru od 20,00KM do 1.000,00KM.

Poklon karticom možete kupiti bilo koji artikal iz raznovrsnog Sport Reality asortimana. Sport Reality prodavnice će imati istaknuto obavještenje o mogućnosti korištenja GIFT KARTICE, te samo na tim prodajnim mjestima karticu možete koristiti. Posebno je interesantna činjenica da kartica ima mogućnost višekratne upotrebe do potpunog iskorištenja iznosa. Rok važenja POKLON KARTICE je 12 mjeseci od dana aktivacije tj. kupovine poklon kartice. Vrijednost izvršene kupovine se automatski oduzima od vrijednosti na Poklon kartici.

Sport Reality je uvijek zanimljiva šoping destinacija. Učinite kupovinu zanimljivom i obradujte sebe ili svoje najbliže specijalnim poklonom iznenađenja. Isprobajte mogućnosti Sport Reality POKLON KARTICE!

Mogućnost kupovine imaju fizička i pravna lica.

Više informacija putem telefona +387 55 247 267 ili na obustave@sportvision.ba

Mi smo ekipa sa našim potrošačima!

Pravila i uslovi korišćenja Poklon Kartice