1. Proces započinjete tako što ćete u desnom gornjem uglu kliknuti na „UKLJUČI SE".

2. U prozoru za prijavu unesite odgovaraujću e-mail adresu i definisanu lozinku. Nakon toga kliknute na dugme „PRIJAVA“.

Nakon toga dobićete obavještenje da ste se uspješno prijavili.

 

3. Pretragu proizvoda možete vršiti na više načina. Jedan od njih je pomoću „lupe“-kucajući diretkno šifru ili naziv proizvoda.

Klikom na „lupu“ otvoriće vam se novi prozor gdje ćete u polje „Pretraži sajt“ kucati željenu šifru ili naziv.

4. Dalju pretragu proizvoda možete vršiti iz kataloga klikom na dugme „Svi proizvodi" ili neko druge dugme koje se nalazi u meni liniji. Dalju pretragu možete vršiti na osnovu filtera na lijevoj strani prema polu, namjeni,  brendu, uzrastu...

5. Kada ste pronašli željeni proizvod, na strani sa detaljnim prikazom proizvoda, odaberite veličinu (korak 1), količinu (korak 2) i dodajte u korpu (korak 3).

6. Kada ste odabrali željene artikle kliknite na „KORPU“ u desnom uglu na vrhu strane, gdje u svakom trenutku možete da vidite broj artikala koje ste odabrali.

7. Artikle koje ste odabrali takođe možete i da uklonite iz Vaše korpe klikom na dugmić „IZBRIŠITE“ pored artikla, kao što je prikazano i na slici ispod.

8. Nakon toga pojaviće vam se novi prozor. Klikom na dugme „POTVRDI“ potvrđujete izbacivanje proizvoda iz vaše korpe.

9. Sledeći korak je popunjavanje podataka. Poterbno je unijeti tačne podatke za sva polja, ili se ulogovati na svoj nalog da bi polja bila automatski popunjena.

10. Ukoliko imate neku poruku ili napomenu za nas, unesite vaš komentar u rubriku za to.

Ukoliko je u toku određena akcija sa promo kodom, popust  se ostvaruje ukucavanjem ključne riječi, odnosno koda. Ključna riječ, odnosno kod, upisuje se u polje „PROMO TIKET KOD". Nakon toga kliknite na „ISKORISTITE POPUST Za određene akcije se promo kod učitava automatski i popust se obračunava kada kliknete na korpu. Ukoliko imate Sport&Bonus karticu, možete da odaberete opciju SPORT&BONUS KARTICA i da unesete broj sa prednje strane vaše kartice. Popust će da se obračuna klikom na „ISKORISTITE POPUST".

Ukoliko je vrijednost Vašeg popusta iznad 5 KM, imaćete dodatni korak za verifikaciju kartice koji je namjenjen da bismo pojačali sigurnost vaše kartice.

Verifikaciju kartice radite prateći slijedeće korake:

1. Klikom na dugme POŠALJI TOKEN stići će Vam SMS poruka na broj telefona na kojem je registrovana Vaša Sport&Bonus kartica

2. U polje TOKEN treba da unesete kod iz poruke koju ste dobili (potrebno je unijeti kod tačno onakav kakav ste dobili, sa svim velikim/malim slovima)

3. Potrebno je potvrditi token klikom na dugme POTVRDI TOKEN

Nakon što kompletirate ove korake, popust će se uredno obračunati.

10. Na kraju potvrdite vašu porudžbinu klikom na dugme POTVRDI".

  11. Nakon ovoga ćete dobiti mail sa potvrdom o kreiranoj porudžbini. Ukoliko Vam mail ne stigne onda nešto niste uradili kako treba.

     Pokušajte ponovo ili nas kontaktirajte.

12. Na kraju ćete dobiti poruku da ste uspješno kreirali porudžbinu.