Korišćenjem bilo kog djela www.sportreality.ba sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.sportreality.ba sajta, ili bilo kojeg njegovog djela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Ni jedan dio www.sportreality.ba sajta ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija Sport Reality d.o.o.posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja www.sportreality.ba sajta. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.sportreality.ba sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.sportreality.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

www.sportreality.ba sajt sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje www.sportreality.ba sajta koristite na vlastitu odgovornost i SPORT REALITY d.o.o. se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.sportreality.ba sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Sport Reality d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog djela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.sportreality.ba sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog djela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sport Reality d.o.o., partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.sportreality.ba sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sport Reality d.o.o. na sajtu www.sportreality.ba linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

SPORT REALITY D.O.O. se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.sportreality.ba sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

SPORT REALITY D.O.O. zadržava pravo da na sajtu www.sportreality.ba bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama www.sportreality.na sajta može obavjestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.