Pored klasičnih načina kupovine Sport Vision je izašao u susret potrebama zaposlenih ljudi i članova sindikata i omogućio im da obave kupovinu na na 2 do 6 rata i to bez kamate.

Ideja je da se na ovaj način kupovine, putem administrativne zabrane, rasterete kućni i lični budžeti, te da se obezbijedi jedna dugoročna saradnja sa ovom kategorijom kupaca. Kupovati putem administrativne zabrane je moguće u svim Sport Reality prodavnicama.

Kupci ovog tipa prodaje nisu uskraćeni ni za jedan vid aktivacija koji se odnose na „keš“ prodaju. Za njih su važeće zvanične maloprodajne cijene, te učestvuju u svim akcijama, bonusima, popustima i sličnim aktivacijama koje su aktuelne u određenoj radnji u momentu kupovine. Za kupce koji vrše kupovinu putem administrativne zabrane organizuje se i tzv. HAPPY DAY, dan kada su vrata naših prodavnica otvorena samo za ovu grupu kupaca i kada za njih kreiramo posebne pogodnosti. Posebna aktivnost jeste i saradnja sa kompanijama koje učestvuju na sindikalnim (radničkim) igrama.

Za ove vrste kupovina preko računa možemo ponuditi i veće popuste (i do 30% niže cijene od maloprodajnih).

Takođe, aktuelna je i kupovina vaučera od strane partnerskih kompanija, koje se dijele najboljim radnicima, zaslužnim partnerima, zaposlenima za kupovinu pred novogodišnje praznike i sl. Da bi se stekao uslov za kupovinu putem administrativne zabrane potrebno je da kompanija u kojoj potencijalini kupac radi ili njen sindikat imaju potpisan ugovor poslovnoj saradnji. 

Kupovinu na rate mogu izvršiti i penzioneri, ukoliko im penzija nije opterećena dugom više od 50%. Da bi mogli iskoristiti ovu opciju potrebno je da imaju posljednji ček od penzije i ličnu kartu.

Pored odlične kupovine na rate možete i da koristite pogodnosti koje nudi Sport and Bonus loyality program.

Više informacija o kupovini putem administrativne zabrane možete dobiti putem emaila obustave@sportvision.ba ili putem telefona +387 55 247 267.