Hladni zimski dani su odlična prilika da zablistaš na snijegu i uživaš u jedinstvenom osjećaju toplote i udobnosti.

Tokom prethodnih godina italijanski brend Ellesse je osvojio brojne obožavatelje širom svijeta svojim uspješnim kombinovanjem sportske udobnosti, odlične tehnologije izrade i urbanog cool dizajna. Za sve one koji žele da se poigraju i eksperimentišu sa svojim stilom, da spajaju vrhunske sky modele  i aktuelne lifestyle trendove, nova Ellesse kolekcija za zimu 2018. godine ostavlja ogromne mogućnosti. Bilo da želite biti zvijezda ski staze ili samo želite da se zaštitite od hladnoće, ovaj brend nam donosi novu kolekciju obuće i jakni za muškarce i žene koji će zagarantovano učiniti predstojeće hladne dane ljepšim i zabavnijim.

Modeli poput Ellesse Oliver cipela za muškarce ili Ellesse Strike i Ellesse Kelly ženskih čizmica zahvaljujući inovativnim materijalima pružiće vam i više nego dovoljno udobnosti čak i tokom dugotrajnih nošenja, uz moderan look. Bilo da su u pitanju svakodnevne obaveze ili izlazak sa prijateljima, Ellesse obuća iz nove kolekcije lako će se uklopiti uz svaki outfit.

Upečatljive jakne će samo dodatno naglasiti tvoju ličnost, a posebno tretirani materijali izrade su odabrani kako bi modeli bili otporni na vodu i vjetar i pružili dodatnu toplotu i prozračnost.