Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
25.03.2024.

NOVA KOLEKCIJA KOJA ODIŠE PROLJETNOM RADOŠĆU

Pred nama je nova sezona proljeće-ljeto i sigurni smo da smo svi jedva dočekali kraj zime. Proljeće je sinonim za sunčane dane, vrijeme provedeno napolju, šetnje u prirodi okupanoj suncem, zato i Sport Reality nova kolekcija stiže u pravi čas da vas isprati i podrži u novim počecima.


Slušali smo tvoje potrebe u proteklih osam godina i na osnovu njih osmislili smo kolekciju koja će biti osvježenje za cijelu porodicu. Kvalitetni kao i uvijek ali još moderniji modeli brendova koje ste i do sada birali odgovoriće na vaše potrebe za sportskom i lifestyle odjećom i obućom.


Pamučne majice, komplet trenerke ili samo duksevi, udobne patike raznovrsnih modela za sve dnevne kombinacije komadi su koji su obavezni u svačijem ormaru. Uz sve to sigurno će vam trebati i torba koju takođe imamo u ponudi.


Sigurno ne želite da vas tokom redovnih dnevnih aktivnosti odjeća sputava, zato nova Sport Reality kolekcija prati tvoje potrebe.


Požuri u jednu od preko 50 Sport Reality radnji širom BiH ili u ONLINE shop-u već danas biraj za sebe omiljene modele iz bogate ponude naše nove kolekcije. Vidimo se!