Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
31.01.2023.

OTVARANJE SPORT REALITY PRODAVNICE U ILIJAŠU

Sport Reality asortiman će od 2.2.2022. biti dostupan i u Ilijašu. U pitanju je tržni centar Belamionix (Podlugovi bb). Sjajna ponuda, moderan enterijer i niske cijene očekuju vas u radnji sportske opreme, na super lokaciji.

Od 2.2. do 5.2. povodom otvaranja očekuje vas do 50% popusta na sve. Popust se ne odnosi na NOVO.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio skoro 50 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete proći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Otvara se Sport Reality radnja radnja sa unaprijeđenom ponudom, modernim enterijerom, koja će stanovnicima ovog grada pružiti veliki izbor sportske odjeće i obuće. U radnji možete pronaći i veliki izbor odjeće i obuće za djecu, male i velike školarce.

SPORT REALITY PONUDA ZA ŠKOLARCE

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite 2.2. na adresu TC Belamionix, da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom. Čekamo vas!