Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
30.08.2022.

SPORT REALITY STIŽE U BOSANSKU KRUPU

Sport Reality asortiman će od 1.9.2022.  biti dostupan i u Bosanskoj Krupi. U pitanju je novi retail park na adresi Poslovna zona, bb. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji.

Od 1.9. do 4.9. povodom otvaranja očekuje vas popust od 20% pri kupovini dva ili više artikala.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio skoro 50 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete proći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Otvara se prva radnja u Bosanskoj Krupi, sa unapređenom ponudom, modernim enterijerom, koja će stanovnicima ovog dijela grada pružiti veliki izbor sportske odjeće i obuće. U radnji možete pronaći i veliki izbor opreme za djecu, male i velike  školarce.

SPORT REALITY PONUDA ZA ŠKOLARCE

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite 1.9. na adresu novog Retail Parka u Bosanskoj Krupi (Poslovna zova bb), da zajedno proslavimo otvaranje još jedne prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom. Čekamo vas!