Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
20.12.2021.

NOVA LOKACIJA SPORT REALITY POSLOVNICE U SARAJEVU

Sarajevo dobija radnju sa boljom ponudom sportske odjeće i obuće i unaprijeđenim dizajnom!

Sport Reality asortiman će od 23.12.2021.  biti dostupan i na lokaciji BBI centra (lokacija stare Buzz radnje). Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 23. do 26.12. povodom otvaranja očekuje vas do 60% popusta na sav asortiman.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio desetine maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta u Sarajevu (na Ferhadiji), ovaj Grad dobija svoju radnju sa unaprijeđenom ponudom, novim enterijerom, koji će dati potpuno novo iskustvo kupovine.

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite na lokaciju da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera!

Trenutno nema komentara