Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
DVA NAČINA PLAĆANJA - pouzećem i platnim karticama
BESPLATNA ISPORUKA na teritoriji BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
23.04.2021.

OTVARA SE ČETVRTA SPORT REALITY RADNJA U BANJALUCI

Banja Luka dobija radnju sa boljom ponudom sportske odjeće i obuće i unaprijeđenim dizajnom!

Sport Reality asortiman će od 26.4.2021. u 12h biti dostupan i na lokaciji TC Emporium u Banjaluci. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 26.4. do 2.5. povodom otvaranja očekuje vas do 50% popusta na sav asortiman. Popust se ne odnosi na artikle označene „katančićem“.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio desetine maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta u Banjaluci, ovaj Grad dobija svoju radnju sa unaprijeđenom ponudom, novim enterijerom, koji će dati potpuno novo iskustvo kupovine.

SPORT REALITY PONUDA ZA DJECU

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite na lokaciju da zajedno proslavimo otvaranje 36-te prodavnice u Bosni i Hercegovini, uz poštovanje svih epidemioloških mjera!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara