Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
DVA NAČINA PLAĆANJA - pouzećem i platnim karticama
BESPLATNA ISPORUKA na teritoriji BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
15.01.2021.

OPA MOBILNO PLAĆANJE I NA SPORT REALITY ONLINE SHOPU!

Sport Reality je za svoje kupce omogućio još jednu jednostavniju, bržu i sigurniju opciju plaćanja prilikom online kupovina. OPA (Online Payment Application) je novo plaćanje putem mobilnih uređaja.

Za potrebe ovog načina plaćanja, razvijena je posebna aplikacija za mobilne uređaje – OPA, koja integriše korisnički bankovni transakcioni račun u OPA aplikaciju.

OPA plaćanje je u principu kao i svako drugo kartično plaćanje, jedina razlika je što kupac umjesto kartice za plaćanje koristi OPA aplikaciju na mobilnom uređaju, a sam proces plaćanja putem OPA aplikacije je krajnje jednostavan.

Plaćanje kupac obavlja putem OPA aplikacije na svom mobilnom uređaju, bez potrebe za plaćanjem gotovinom ili bankarskom karticom, jednostavnim skeniranjem QR koda koji se pojavljuje nakon što se izabere ova opcija plaćanja i nakon što se potvrdi kreirana porudžbina.

Ko može koristiti OPA aplikaciju?

  • OPA korisnici sva fizička lica koja učestvuju u unutrašnjem platnom prometu. Svi kupci korisnici imaju mogućnost besplatnog otvaranja OPA računa. OPA račun se veže za tekući račun fizičkog lica, klijenta Raiffeisen Bank dd Bosna i Hercegovina.
  • Trgovci su OPA partneri na način da omoguće plaćanje svojih roba i usluga. Oni moraju imati podržan sistem plaćanja kroz OPA aplikaciju.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara
string(0) ""
string(0) ""