Extra Sports postaje Sport Reality

Novosti
04.08.2020.

Sport Reality preuzima Extra Sports poslovnice

Super cijene, dobar izbor i odlični uslovi za kupovinu – to je ono na šta ste navikli kod kupovine najpopularnijih sportskih brendova u Extra Sports poslovnicama.

Nakon nekoliko godina uspješnog poslovanja i odlične ponude koju Extra Sports pruža potrošačima, obavještavmo sve naše kupce da će od sada ponuda koju pruža Extra Sports u Bosni i Hercegovini biti dostupna u Sport Reality poslovnicama.

Sve što ste mogli da pronađete za svoje sportske potrebe u Extra Sports poslovnicama, sada će vam biti dostupno u online shopu na www.sportreality.ba. Osim online shopa, većina Extra Sports poslovnica širom Bosne i Hercegovine će u narednom periodu svoj izgled promijeniti u skladu sa vizuelnim identitetom Sport Reality poslovnica.

Očekujte još bolju ponudu, odlične cijene i super akcije u našim novim poslovnicama! Za više informacija pratite online shop www.sportreality.ba.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

08.
Sep.
2020.
Novosti
Nakon vrelog ljeta vrijeme je da izabereš udobne i tople jesenje kombinacije!
08.
Sep.
2020.
Novosti
Samo u Sport Reality prodavnicama od 8. do 30. septembra izaberi artikal iz nove kolekcije i ostvari dodatnih 40% popusta na bilo koji drugi artikal obilježe...
28.
Aug.
2020.
Novosti
U četvrtak 3. septembra dođite da zajedno proslavimo otvaranje nove Sport Reality prodavnice u Bugojnu!
string(0) ""
string(0) ""