OVOG PROLJEĆA BIRAJTE JEDNOSTAVNOST I LEŽERNOST

Novosti
13.04.2020.

U susret toplijim danima Sport Reality donosi i najinteresantnije modele poznatih brendova kao što su adidas, Puma, New Balance, Lonsdale, Slazenger i dr. Svi modeli su napravljeni od prijatnih materijala, klasičnih linija i zanimljivih boja.

Nova kolekcija donosi sjajne stvari stilizovane za atraktivne i samouvjerene pojedince. Lagani i izuzetno prijatni materijali su nešto o čemu se posebno vodilo računa, a dodatnu trendy notu su dale kombinacije boja proljeća kao što su žuta, crvena, plava i bijela.

Patike iz novih kolekcija, upadljivih detalja i neočekivanih linija, će sigurno osvježiti svaku vašu kombinaciju. Modeli adidas-a, Pume, New Balance-a, Lonsdale-a, Slazengera i dr. se odlično slažu uz svaki stayling, bez obzira da li se radi o klasičnim farmerkama, suknjama, haljinama ili nešto ozbiljnijim sakoima.

Novu kolekciju pogledajte OVDJE

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Aug.
2020.
Novosti
Sport Reality je i ove godine za svoje školarce pripremio zanimljivu i trendy kolekciju odjeće, obuće i ruksaka.
04.
Aug.
2020.
Novosti
Super cijene, dobar izbor i odlični uslovi za kupovinu – to je ono na šta ste navikli kod kupovine najpopularnijih sportskih brendova u Extra Sp...
03.
Aug.
2020.
Novosti
Dobro poznata Sport Reality prodavnica u Prnjavoru sada dobija potpuno novi i moderan izgled, prilagođen potrebama kupaca.
string(0) ""
string(0) ""