ZAVRTI I UŠTEDI JER POPUST TI SLIJEDI

Novosti
11.03.2020.

Posjetite vašu omiljenu Sport Reality prodavnicu i prije šopinga zavrtite Sport Reality krug i otkrijte koje popuste možete osvojiti.

Cijeli koncept zamišljen je kao mini turneja, pa će tako Sport Reality krug “putovati“ po svim gradovima gdje postoje Sport Reality prodavnice o čemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Uzbudljiva avantura počinje u petak 13. marta, a prvi gradovi su Zenica, Prnjavor i Posušje. Prošetajte do TC “Dzananovic ” u Zenici, TC “Metalex” u Prnjavoru ili PC “Divna” u Posušju posle 12h i iskoristite priliku da ostvarite značajne pogodnosti.

Kako učestvovati?

Sport Reality krug ima 18 polja, a ono što je najinteresantnije jeste da svako donosi popust, od kojih se neka ponavljaju. Sport Reality krug možete zavrtjeti jednom, a svaki kupac dobija karticu sa iznosom popusta koju je potrebno pokazati prodavcu prije izdavanja fiskalnog računa prilikom kupovine u Sport Reality prodavnici. Osvojeni popusti se mogu iskoristiti najkasnije do utorka nakon vikenda u kojem je kartica i osvojena.

Ne propustite dane dobre zabave uz sjajnu atmosferu, zavrtite krug za omiljeni popust i uživajte u  super iznenađenjima. Puno dobrih popusta želi vam vaš Sport Reality!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Aug.
2020.
Novosti
Sport Reality je i ove godine za svoje školarce pripremio zanimljivu i trendy kolekciju odjeće, obuće i ruksaka.
04.
Aug.
2020.
Novosti
Super cijene, dobar izbor i odlični uslovi za kupovinu – to je ono na šta ste navikli kod kupovine najpopularnijih sportskih brendova u Extra Sp...
03.
Aug.
2020.
Novosti
Dobro poznata Sport Reality prodavnica u Prnjavoru sada dobija potpuno novi i moderan izgled, prilagođen potrebama kupaca.
string(0) ""
string(0) ""