ZAVRTI I UŠTEDI JER POPUST TI SLIJEDI

Novosti
11.03.2020.

Posjetite vašu omiljenu Sport Reality prodavnicu i prije šopinga zavrtite Sport Reality krug i otkrijte koje popuste možete osvojiti.

Cijeli koncept zamišljen je kao mini turneja, pa će tako Sport Reality krug “putovati“ po svim gradovima gdje postoje Sport Reality prodavnice o čemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Uzbudljiva avantura počinje u petak 13. marta, a prvi gradovi su Zenica, Prnjavor i Posušje. Prošetajte do TC “Dzananovic ” u Zenici, TC “Metalex” u Prnjavoru ili PC “Divna” u Posušju posle 12h i iskoristite priliku da ostvarite značajne pogodnosti.

Kako učestvovati?

Sport Reality krug ima 18 polja, a ono što je najinteresantnije jeste da svako donosi popust, od kojih se neka ponavljaju. Sport Reality krug možete zavrtjeti jednom, a svaki kupac dobija karticu sa iznosom popusta koju je potrebno pokazati prodavcu prije izdavanja fiskalnog računa prilikom kupovine u Sport Reality prodavnici. Osvojeni popusti se mogu iskoristiti najkasnije do utorka nakon vikenda u kojem je kartica i osvojena.

Ne propustite dane dobre zabave uz sjajnu atmosferu, zavrtite krug za omiljeni popust i uživajte u  super iznenađenjima. Puno dobrih popusta želi vam vaš Sport Reality!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
May.
2020.
Novosti
U Sport Reality prodavnicama do 7. juna očekuje vas 20% popusta pri kupovini jednog, a čak 30% popusta pri kupovini 2 ili više artikala obilježenih ka...
19.
May.
2020.
Novosti
Proljetni shopping nikada nije bio zabavniji! Da li ste spremni za dodatne popuste?
29.
Apr.
2020.
Novosti
Sport Reality obavještava sve ljubitelje sportske odjeće i obuće da ponovo mogu posjetiti neke od naših prodavnica i uživati u kupovini omiljen...
string(0) ""
string(0) ""