SAMO U MARTU KUPOVINA NA 12 MJESEČNIH RATA I BEZ KAMATE

Novosti
02.03.2020.

Potrebne su vam nove patike, trenerke, dukserice i druga sportska oprema? Želite to kupiti na rate? Samo u Sport Reality-ju svoje želje možete ispuniti odmah, a plaćati još duži vremenski period.

Samo od 1. do 31. marta, Sport Reality je izašao u susret potrebama zaposlenih ljudi i članova sindikata i omogućio im da obave kupovinu uz plaćanje na čak 12 mjesečnh rata i bez kamate.

Kupovinu na rate je moguće obaviti u svim Sport Rality prodavnicama širom Bosne i Hercegovine, a kupci ovog tipa prodaje nisu uskraćeni za bilo koji vid pogodnosti koji se odnose na „keš“ prodaju. Za njih su važeće zvanične maloprodajne cijene, te učestvuju u svim akcijama, bonusima, popustima i sličnim aktivacijama koje su aktuelne u određenoj radnji u momentu kupovine.

Pored odlične kupovine na rate moguće je koristiti i  pogodnosti koje nudi Sport&Bonus loyality program.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

06.
Aug.
2020.
Novosti
Sport Reality je i ove godine za svoje školarce pripremio zanimljivu i trendy kolekciju odjeće, obuće i ruksaka.
04.
Aug.
2020.
Novosti
Super cijene, dobar izbor i odlični uslovi za kupovinu – to je ono na šta ste navikli kod kupovine najpopularnijih sportskih brendova u Extra Sp...
03.
Aug.
2020.
Novosti
Dobro poznata Sport Reality prodavnica u Prnjavoru sada dobija potpuno novi i moderan izgled, prilagođen potrebama kupaca.
string(0) ""
string(0) ""