SAMO U MARTU KUPOVINA NA 12 MJESEČNIH RATA I BEZ KAMATE

Novosti
02.03.2020.

Potrebne su vam nove patike, trenerke, dukserice i druga sportska oprema? Želite to kupiti na rate? Samo u Sport Reality-ju svoje želje možete ispuniti odmah, a plaćati još duži vremenski period.

Samo od 1. do 31. marta, Sport Reality je izašao u susret potrebama zaposlenih ljudi i članova sindikata i omogućio im da obave kupovinu uz plaćanje na čak 12 mjesečnh rata i bez kamate.

Kupovinu na rate je moguće obaviti u svim Sport Rality prodavnicama širom Bosne i Hercegovine, a kupci ovog tipa prodaje nisu uskraćeni za bilo koji vid pogodnosti koji se odnose na „keš“ prodaju. Za njih su važeće zvanične maloprodajne cijene, te učestvuju u svim akcijama, bonusima, popustima i sličnim aktivacijama koje su aktuelne u određenoj radnji u momentu kupovine.

Pored odlične kupovine na rate moguće je koristiti i  pogodnosti koje nudi Sport&Bonus loyality program.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Mar.
2020.
Novosti
Povratak omiljenih proljećnih sportskih klasika poput dukserica, patika, donjih dijelova trenerki i nezaobilaznih majica kratkih rukava, te nekih novih favor...
11.
Mar.
2020.
Novosti
Da li ste raspoloženi za najzabavniju kupovinu do sada uz druženje i sjajne pogodnosti?
09.
Mar.
2020.
Novosti
Najpoznatija lokacija sjajne kupovine u Gračanici sada dobija potpuno novi i moderan izgled, prilagođen potrebama kupaca.
string(0) ""
string(0) ""