SAMO U MARTU KUPOVINA NA 12 MJESEČNIH RATA I BEZ KAMATE

Novosti
02.03.2020.

Potrebne su vam nove patike, trenerke, dukserice i druga sportska oprema? Želite to kupiti na rate? Samo u Sport Reality-ju svoje želje možete ispuniti odmah, a plaćati još duži vremenski period.

Samo od 1. do 31. marta, Sport Reality je izašao u susret potrebama zaposlenih ljudi i članova sindikata i omogućio im da obave kupovinu uz plaćanje na čak 12 mjesečnh rata i bez kamate.

Kupovinu na rate je moguće obaviti u svim Sport Rality prodavnicama širom Bosne i Hercegovine, a kupci ovog tipa prodaje nisu uskraćeni za bilo koji vid pogodnosti koji se odnose na „keš“ prodaju. Za njih su važeće zvanične maloprodajne cijene, te učestvuju u svim akcijama, bonusima, popustima i sličnim aktivacijama koje su aktuelne u određenoj radnji u momentu kupovine.

Pored odlične kupovine na rate moguće je koristiti i  pogodnosti koje nudi Sport&Bonus loyality program.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
May.
2020.
Novosti
U Sport Reality prodavnicama do 7. juna očekuje vas 20% popusta pri kupovini jednog, a čak 30% popusta pri kupovini 2 ili više artikala obilježenih ka...
19.
May.
2020.
Novosti
Proljetni shopping nikada nije bio zabavniji! Da li ste spremni za dodatne popuste?
29.
Apr.
2020.
Novosti
Sport Reality obavještava sve ljubitelje sportske odjeće i obuće da ponovo mogu posjetiti neke od naših prodavnica i uživati u kupovini omiljen...
string(0) ""
string(0) ""