VRIJEME JE DA IZABEREŠ svoju wintro jaknu!

Novosti
14.11.2019.

Sport Reality je i ove sezone spreman za hladne dane koji dolaze. Ponuda Wintro zimskih jakni je ove godine drugačija, još bolja, a oni koji su imali prilike da ih probaju tvrde da su ovi modeli jednostavno MUST HAVE!

Stavljajući kvalitet u prvi plan, membranske Wintro jakne su prvenstveno osmišljene da budu dobar izolator od spoljašnjih uslova kao što su vjetar, kiša, sunce, vlaga i hladnoća, a posebno se vodilo računa o njihovoj dobroj ventilaciji. Wintro jakne koje sadrže oznaku 3.000 mm već dobro podnose loše vremenske uslove pa uz njih bez problema možete dva ili tri sata provesti na kiši. Za rekreativan boravak na otvorenom, sasvim je dovoljno odabrati Wintro jakne jer će one uspješno održati tijelo suvim, a s druge strane odlično ''disati'' i biti prikladne za najhladnije godišnje doba.

Wintro je posebnu pažnju usmjerio ka trendovima, te nova kolekcija pored jakni donosi ski pantalone i aksesoare modernog dizajna, sa veoma upadljivim šik dezenima. Svaki komad iz kolekcije posjeduje pažljivo osmišljen detalj poput produženih rukava, podesivih kapuljača ili unutrašnje zaštite od snijega. Mnogi Wintro nazivaju dobitnom kombinacijom za zimu – u pogledu kvaliteta i povoljne cijene.

Nove Wintro jakne možete pogledati OVDJE.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

12.
Feb.
2020.
Novosti
13. i 14. februara, izaberite omiljene poklone za svoje voljene i ostvarite čak 20% popusta na dva ili više izabranih artikala.
04.
Feb.
2020.
Novosti
Da li ste raspoloženi za prvi proljećni šoping uz dodatne popuste?
18.
Jan.
2020.
Novosti
Sport Reality organizuje najveću rasprodaju do sada! U periodu od 20. do 31. januara, u svim Sport Reality prodavnicama, očekuje te dodatnih 30% popusta na s...
string(0) ""
string(0) ""