ZAVRTI I UŠTEDI JER POPUST TI SLIJEDI

Novosti
12.09.2019.

Da li ste raspoloženi za najzabavniju kupovinu do sada uz druženje i sjajne pogodnosti?

Posjetite vašu omiljenu Sport Reality prodavnicu i prije šopinga zavrtite Sport Reality krug i otkrijte koje popuste možete osvojiti.

Cijeli koncept zamišljen je kao “mala turneja”, pa će tako Sport Reality krug “putovati“ po svim gradovima gdje postoje Sport Reality prodavnice o čemu ćemo vas obavijestiti na vrijeme.

Uzbudljiva avantura počinje u petak 13. septembra, a prvi gradovi su Banjaluka, Tuzla, Grude i Posušje. Prošetajte do TC “Delta Planet” u Banjaluci, TC “Merkator” u Tuzli, PC “Divna” u Posušju ili  do šetališta u Grudama, posle 13h i iskoristite priliku da ostvarite značajne pogodnosti.

Kako učestvovati?

Sport Reality krug ima 18 polja, a ono što je najinteresantnije jeste da svako donosi popust, od kojih se neka ponavljaju. Sport Reality krug možete zavrteti jednom, a svaki kupac dobija karticu sa iznosom popusta koju je potrebno pokazati prodavcu prije izdavanja fiskalnog računa prilikom kupovine u Sport Reality prodavnici. Osvojeni popusti se mogu iskoristiti najkasnije do utorka nakon vikenda u kojem je kartica i osvojena.

 

Ne propustite dane dobre zabave uz sjajnu atmosferu, zavrtite krug za omiljeni popust i uživajte u  super iznenađenjima. Puno sreće želi vam vaš Sport Reality!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

19.
Feb.
2020.
Novosti
Dođite da zajedno proslavimo rođendan uz fantastične popuste od 15% do 30%!
12.
Feb.
2020.
Novosti
13. i 14. februara, izaberite omiljene poklone za svoje voljene i ostvarite čak 20% popusta na dva ili više izabranih artikala.
string(0) ""
string(0) ""