NAVIGARE – MJEŠAVINA INOVATIVNOG STILA I ITALIJANSKE KULTURE

Novosti
07.05.2019.

Ponosni italijanski ukus Navigare brenda sada nam donosi potpuno inovativan dizajn patika za muškarce, kao i mješavinu urođenog stila i prepoznatljive kulture.                   

Ove sezone, pojam stila spojen je sa korisnošću. Predstavljen je u odabranim komadima obuće za koje se smatra da služe svim potrebama brzog načina života. Modeli su zamišljeni za one muškarce koji balansiraju svakodnevni život sa poslovnim. Od odmora do poslovnog sastanka, od noćnih izlazaka do vikenda van grada, muškarac može biti siguran u svoj izgled u bilo kakvoj situaciji.

Zašto baš odabrati Navigare?

Pravi, prikladni, tačni. Vole se osjećati opušteno, uklapajući situaciju sa dozom stila, funkcijom koja je uvijek predstavljala ovaj brend. Navigare kreira priču sa jasnim tonom glasa, koji ne traži samo proizvod, nego nastoji da se izdvoji od ostalih.

Navigare karakterišu klasa, ravnoteža i italijanska tradicija. Nova kolekcija patika za muškarce oslikava mješavinu urođenog stila i kulture namijenjene njegovom tumačenju i dobroj definiciji koja je uvijek bila poznata kao nepogrešiva.

Navigare kolekcija za muškarce dostupna je u Sport Reality prodavnicama i online shop-u.

Ostavi komentar

Slični članci

12.
Sep.
2019.
Novosti
Posjetite vašu omiljenu Sport Reality prodavnicu i prije šopinga zavrtite Sport Reality krug i otkrijte koje popuste možete osvojiti.
06.
Sep.
2019.
Novosti
Pri kupovini dva artikla obilježena karticom „1+1“, čak 40% popusta na drugi.
06.
Sep.
2019.
Novosti
Od 6. do 30. septembra dodatnih 20% popusta na bilo koji drugi obilježen karticom „1+1“.
X
string(0) ""
string(0) ""