Spoj nespojivih kombinacija i modnih stilova ove jeseni podrazumijeva da svako ima i jedne “patike za sve prilike”. Iako se patike najčešće povezuju sa sportskim i ležernim stilom odjevanja, sada su  dopuštene i kombinacije sa nešto elegantnijim komadima odjeće, pa se može reći da granice u stilovima ne postoje, a patike su postale neizostavni element u svakoj kombinaciji i prilici.

Prateći trendove, adidas nam ove sezone donosi Hoops 2.0 Mid poluduboke stilizovane patike retro dizajna. U Sport Reality kolekciji za aktuelnu sezonu možete da pronađete modele u veoma upečatljivoj i efektnoj bordo boji, ali za sve one koji žele da budu dodatno primjećeni, dovoljne su pertle u nekoj jarkoj boji pa da se osvježi i najobičnija kombinacija!

Gornjište Hoops 2.0. modela je napravljeno od odlične antilop kože, a mrežasti materijali na jastučićima oko gležnjeva daju neophodnu prozračnost. EVA uložak obezbjeđuje vrhunsku udobnost pri dodiru sa podlogom, a donji gumeni dio đona obezbjeđuje bolje prijanjanje za podlogu.