Reebok Instalite TR i Reebok Print Lite R patike za trčanje su idealna kombinacija fleksibilnosti i stila. Pružaju savršenu udobnost pri svakom pokretu na stazi.

REEBOK INSTALITE PR

Reebok Instalite PR model je odličan izbor za trkače koji preferiraju lagano trčanje, a pri tome traže pouzdan komfor i vrhunsku podršku stopalu. Ovaj model za dame je sačinjen od specijalnog laganog meša koji pruža jedinstven osjećaj udobnosti, fleksibilnosti i prozračnosti što stvara dodatni komfor stopalu tokom svake trke. Odsustvo dodatnih šavova u gornjem dijelu maksimizira strukturalnu podršku i minimizira težinu čime postiže stabilan pokret pri svakom koraku. 3-D pjenasti srednji sloj potplata  i specijalno dizajnirane tačke na đonu se skupljaju i šire u skladu sa pokretom stopala čime se postiže dodatni balans prilikom doskoka i dodatna podrška prilikom novog pokretanja stopala. Obložena peta i jezičak stvaraju ugodan osjećaj dodatne stabilnosti, a izdržljiva gumena podloga osigurava dugotrajnu izdržljivost i sprečava habanje.

Posjetite Sport Reality prodavnice, izaberite omiljeni model i uživajte u laganoj podršci i trenutnoj udobnosti Reebok Instalite PR patika.

REEBOK PRINT LITE R

Neka tvoja trka bude uživanje u ovim izdržljivim i modernim Reebok Print Lite patikama. Gornji dio daje moderan sportski izgled dok gumena potplata štiti od habanja na hrapavim površinama. Prednji dio patike je sačinjen od specijalnog tekstila koji omogućava stopalu da diše. Specijalna izrada sa strane, sačinjena od pletiva različite gustine, pruža dodatno multidimenzionalno jačanje i fleksibilnost. OVaj model je dličan za trčanje i udobno vježbanje. Dizajn sa malo šavova je kreiran da obezbedi dodatnu slobodu pokreta i brze promjene pravca.