Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
16.05.2024.

PREDSTAVLJAMO VAM PROLJEĆNE NOVITETE IZ SPORT REALITY PONUDE

Pravo je vrijeme da osvježite svoj garderober novim atraktivnim, a prije svega udobnim komadima iz nove Sport Reality kolekcije i spremite se za pokretanje i proljećnu rekreaciju.


KRONOS PASTELNA KOMBINACIJA ZA DAME

Sunčani dani u svima nama probude želju da oplemenimo svoj stil vedrim bojama. Kronos Ladies komplet trenerka u nježnoj nijansi roze boje, idealna je za dame koje vole pastelne tonove. Uz ovu komplet trenerku, naša preporuka su Kronos patike Carissa iz nove ženske kolekcije, koje će savršeno upotpuniti vaš svaki proljećni stajling.
 

 

ZA LJUBITELJKE KLASIKE – LOTTO KOMBINACIJA IZ NOVE ŽENSKE KOLEKCIJE

Sa druge strane, za dame koje vole klasiku, komplet trenerka u crnoj boji je uvijek pun pogodak.

Iz nove ženske kolekcije, izdvajamo Lotto duksericu Blocco duksericu sa zip kopčanjem, upotpunjenu sa donjim dijelom trenerke iz iste kolekcije. Ovaj komplet prati liniju tijela, a istovremeno garantuje udobnost i preporučujemo ga kao obavezan dio vašeg garderobera ovog proljeća. Uz ovu trenerku, na jednostavan način možete kombinovati Lotto Madit patike – i uživati u proljećnim šetnjama i rekreacijama.

 

UNDER ARMOUR – KOMPLET TRENERKA ZA MUŠKARCE KOJI PREFERIRAJU UPEČATLJIVOST

Za odvažne muškarce, koji se ne plaše da izađu iz zone komfora, ove sezone izdvajamo maslinasto-zelenu Under Armour KNIT komplet trenerku. Detalji u crnoj boji čine ovu trenerku atraktivnijom za kombinovanje – tako da, bilo da odlučite ova dva odjevna komada nositi u kompletu ili odvojeno kao zasebne komade – budite sigurni da će pored estetike, vaš stil biti i ispunjen potpunim komforom.
 

LOTTO KOMBINACIJA ZA MUŠKARCE – UDOBNOST I EFEKTNOST

Velika većina muškaraca, najradije bira donje dijelove trenerke u crnoj boji
, a mi vam predstavljamo jedan udoban i kvalitetan iz nove Lotto kolekcije – Lotto Blocco donji dio trenerke sa ranflom na dnu nogavica. Iz iste kolekcije, izdvajamo i Lotto Blocco duksericu sa kapuljačom i efektnim blokovima u zelenoj i bijeloj boji, koji daju poseban pečat ovoj kombinaciji.
 

Ako dodamo i Lotto patike NATE 2 čija se boja savršeno slaže uz duksericu, dobijaš trendi kombinaciju za ovu sezonu. O kvalitetu i udobnosti ovih komada, prepuštamo da se uvjerite sami.
 

 

Ove i još mnogo noviteta, iz proljećne kolekcije za muškarce i žene, isprobajte u najbližoj Sport Reality prodavnici ili pogledajte online.