Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
27.02.2024.

ASICS modeli za tenis, rukomet i odbojku stigli u Sport Reality

Da li ste znali da naziv ASICS zapravo potiče od skraćenice latinske izreke „anima sana in corpore sano“ što znači u zdravom tijelu zdrav duh? Upravo ovaj planetarno popularan brend porijeklom iz Japana od ove sezone predstavlja nove modele namjenskih ASICS  patika za tenis, odbojku i rukomet zbog kojh ćeš se početi baviti sportom.


Adekvatna obuća je jedan od najvažnijih faktora za nesmetanu pokretljivost tokom treninga ili utakmice, a bilo da si profesionalni sportista ili rekreativac trebaju ti patike koje će ti omogućiti da pomijeriš svoje granice i dostigneš maksimum.

I ovaj put zajedno sa prepoznatljivim ASICS dizajnom patike prati zagarantovana udobnost i kvalitet koji podstiču na bavljenje fizičkom aktivnošću. Pored toga, ASICS patike omogućiće ti stabilnost i potporu koja ti je potrebna na različitim terenima i podlogama, kao i za različite intenzitete treninga.


Količina ovih modela je limitirana, ali odlične performanse i cijena su ono što će te sigurno natjerati da se vratiš treningu i sportu.


Uz nove patike dobićeš motivaciju da se vratiš sportovima koje voliš i pomjeriti granice svog maksimuma zato potraži ASICS patike u Sport reality radnjama ili na online shop-u.