Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
21.12.2023.

Kompletni Wintro i Kander zimski autfiti za cijelu porodicu

Sa ciljem da ljubiteljima sportskog stila ponudimo udobnu odjeću i obuću izrađenu od kvalitetnih materijala i modernog dizajna – i ove zime pripremili smo specijalnu ponudu po pristupačnim cijenama, a u susret praznicima pripremili smo i poklon.

U svim Sport Reality prodavnicama, do kraja januara 2024. godine, uz kupovinu Wintro zimskih jakni i Kander cipela – u kompletu, na poklon dobijate par Wintro rukavica.

U nastavku, izdvajamo prijedloge kompletnih kombinacija po super povoljnim cijenama.

  POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU  


Kombinacija za muškarce – klik na fotografije za više detalja o izdvojenim artiklima

 

Kompletirajte svoj zimski autfit, za svakodnevni stil ili uživanje na planini, uz  Wintro Foster jaknu iz ski kolekcije, kao i tople i udobne Kander Baltoro cipele.

Uz ovu kombinaciju na poklon možete dobiti par Wintro muških rukavica iz lifestyle kolekcije po izboru, a mi predlažemo neki od sljedeća dva modela:

Ova, ali i ostale Wintro i Kander kombinacije za muškarce vas čekaju u Sport Reality prodavnicama.


Kombinacija za žene - klik na fotografije za više detalja o izdvojenim artiklima

Za dame, izdvojili smo atraktivnu kombinaciju koju čine Kronos jakna Beatrice u vibrantno žutoj nijansi i Kander ženske cipele Heha. Ova ženska zimska kombinacija, jednostavno osvaja modernim izgledom, kvalitetom, ali i nevjerovatno niskom cijenom.

Kupovinom bilo koje Wintro zimske jakne i Kander cipela, na poklon dobijate i par Wintro rukavica kojima možete upotpuniti vaš zimski autfit:


Kombinacija za dječake - klik na fotografije za više detalja o izdvojenim artiklima

Za razigrane i aktivne dječake, izdvajamo toplu i udobnu Wintro Adam Boys ski jaknu, koja se odlično slaže uz Kander Fogo boys zimske cipele.

Ova kombinacija za dječake je dostupna u Sport Reality prodavnicama po super pristupačnoj cijeni i možete biti sigurni da će vašem dječaku biti toplo.


Kombinacija za djevojčice - klik na fotografije za više detalja o izdvojenim artiklima

Većina naših djevojčica, najčešće bira roze nijanse obuće i odjeće – i u skladu sa tim, izdvajamo Wintro Lela zimske jakne za djevojčice u pink roze boji u kombinaciji sa toplim Kander Fogo cipelama sa pink detaljima na đonu i pertlama u istoj boji.

Kupovinom Wintro jakne i Kander zimskih cipela iz dječije kolekcije, vaši mališani na poklon dobijaju i par Wintro rukavica, za bezbrižnu igru na snijegu: