Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
20.02.2023.

ROĐENDANSKI POPUSTI U SPORT REALITY PRODAVNICAMA

Da li ste raspoloženi za novu šoping zabavu? Sport Reality ove godine slavi sedmi rođendan, a za svoje vjerne kupce smo pripremili odlične popuste i iznenađenja kojima nećete odoljeti.

U svim Sport Reality prodavnicama od 22. do 26. februara iskoristite popust do 50% na sav asortiman.

Sport Reality je postao maloprodajni lanac koji broji oko 45 prodavnice sportske opreme širom Bosne i Hercegovine. Tokom sedmogodišnjeg postojanja, koncept je postao prepoznatljiv sa svojom ponudom sportske odjeće i obuće za cijelu porodicu. Dobro poznati, svjetski brendovi i odličan odnos cijene i kvaliteta je ono što privlači kupce. Osim tržišta Bosne i Hercegovine Sport Reality prodavnice možete pronaći i u državama regiona: Makedonija, Crna Gora, Albanija i Kosovo.

PONUDA ODJEĆE ZA ŽENE

PONUDA ODJEĆE ZA MUŠKARCE

PONUDA ODJEĆE ZA DJECU

Do danas, ukupan broj prodavnica u cijelom regionu je prešao 80. Konstantno se unapređuje ponuda i izgled radnji. Iz godine u godinu, broj poslovnih objekata se povećava, a veće širenje je planirano u narednom periodu.

PONUDA OBUĆE ZA ŽENE

PONUDA OBUĆE ZA MUŠKARCE

PONUDA OBUĆE ZA DJECU

„Iza nas su godine uspješnog rada. Potrudili smo se da ispunimo cilj koji smo sebi postavili na otvaranju prve prodavnice, a vjerujemo da smo ispunili i očekivanja naših kupaca. Mi se svakodnevno trudimo da poboljšamo naš rad, da ispratimo inovacije i aktuelne trendove, kao i da omogućimo našim kupcima da kroz razne akcije dođu do sportske opreme po najpovoljnijim cijenama. Nadamo se da će 2023. godina biti uspješna i da ćemo i dalje uspijevati da adekvatno izađemo u susret zahtjevima i ukusima naših kupaca.“ poručuju iz Sport Reality-ja.

Rođendansku ponudu možete potražiti u svim Sport Reality prodavnicama u Bosni I Hercegovini.