Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
13.12.2022.

ČITLUK DOBIJA SPORT REALITY RADNJU

Sport Reality asortiman će od 15.12.2022. biti dostupan i u Čitluku u centru Gallery Mall (Broćanski trg br.1). Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 15.12. do 18.12. povodom otvaranja očekuje vas do 50% popusta na sve.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio skoro 50 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete proći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Otvara se nova Sport Reality radnja radnja sa unapređenom ponudom, modernim enterijerom, koja će stanovnicima ovog dijela grada pružiti veliki izbor sportske odjeće i obuće. U radnji možete pronaći i veliki izbor opreme za djecu, male i velike  školarce.

SPORT REALITY PONUDA ZA ŠKOLARCE

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite 15.12. na adresu Gallery Mall-a, da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom. Čekamo vas!