Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
23.08.2022.

OTVARA SE PETA SPORT REALITY RADNJA U SARAJEVU

Sarajevo dobija još jednu radnju sa odabranom ponudom sportske odjeće i obuće!

Sport Reality asortiman će od 25.8.2022. biti dostupan na petoj lokaciji u Sarajevu. U pitanju je novi retail park na adresi Mostarsko raskršće 10 – WEST GATE Retail Park. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 25.8. do 28.8. povodom otvaranja očekuje vas popust od 20% pri kupovini dva ili više artikala.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio preko 40 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete proći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta u Bosni i Hercegovini i četiri postojeće Sport Reality radnje u Sarajevu, na novoj lokaciji se otvara peta radnja sa unaprijeđenom ponudom, modernim enterijerom, koja će stanovnicima ovog dijela grada pružiti veliki izbor sportske odjeće i obuće. U radnji možete pronaći i veliki izbor opreme za djecu, male i velike školarce.

SPORT REALITY PONUDA ZA ŠKOLARCE

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite 25.8. na adresu West Gate Retail Parka, da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom. Čekamo vas!

Trenutno nema komentara