Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
29.07.2022.

OTKRIJ TOP LJETNU PONUDU U SPORT REALITY RADNJAMA

Još uvijek niste pronašli adekvatan kupaći kostim i papuče? Predstavljamo vam ljetne novitete u Sport Reality radnjama.


Ljetna sezona je uveliko u jeku. Živa na termometru doseže i podioke od +40°C. Trenutni spas i rashlađenje pronalazimo na bazenima i obližnjim kupalištima, a mnogi od nas se pripremaju i za uživanje na plaži.

Ukoliko ste još uvijek u potrazi za novim kupaćim kostimom i papučama – stopirajte potragu! Sport Reality tim je pripremio fenomenalne komade koji će vas izdvojiti iz mase ovog ljeta, a istovremeno ćete uživati u njihovoj udobnosti I krojevima koji će odgovarati različitim tipovima građe.
Drage dame, bilo da više preferirate jednodijelne ili dvodijelne kupaće kostime, u našoj najnovijoj kolekciji možete pronaći idealne modele koje će zadovoljiti i vaše najstrožije kriterijume. Iz ponude izdvajamo Kronos i Lotto kupaće kostime, u kojima sigurno nećete proći nezapaženo na plaži ili pored bazena. Dostupni su u nekoliko atraktivnih dezena, ali i u jednobojnim varijantama.

Za mušku ekipu, pripremili smo odličan izbor šorceva za kupanje – lagane, udobne i odličnog kvaliteta. Prepustite se uživanju tokom plivanja ili odmora pored vode. Iz ponude izdvajamo Kronos šorceve za kupanje koji će svojom jednostavnošću i udobnošću zasigurno biti vaš izbor ovog ljeta.

NEIZOSTAVNI DIO LJETNIH AUTFITA – PAPUČE I JAPANKE

I ove sezone, možemo se pohvaliti velikim izborom papuča iz asortimana svjetskih brendova. Posebno bismo istakli modele brendova Lotto, Kronos, Sergio Tacchini i Puma koji su ove sezone apsolutni hit. Bez obzira na to da li preferirate jednostavne i jednobojne, neon nijanse ili pak neobične providne – pripremili smo za naše dame fantastične modele papuča i japanki - i to po vrlo pristupačnim cijenama.
Potražite ih u najbližoj Sport Reality prodavnici ili poručite online.

Imajući u vidu udobnost, ali i praktičnost koja je muškarcima itekako važna prilikom izbora papuča i japanki, pažljivo smo odabrali upravo takve modele i uvrstili u našu ponudu i ovog ljeta. U novoj kolekciji, potražite modele papuča i japanki koje, bez ikakve dileme, možete nositi i u svakodnevnim kežual kombinacijama, ali i na plažu i bazen.

Uživajte u ljetu, u najnovijim komadima iz Sport Reality ponude.
Isprobajte ih u najbližoj prodavnici ili poručite online.

Sport Reality tim