Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
28.06.2022.

SPORT REALITY RADNJA SE OTVARA U BRATUNCU

Bratunac dobija radnju sa boljom ponudom sportske odjeće i obuće i unaprijeđenim dizajnom!

Sport Reality asortiman će od 30.6.2022.  biti dostupan i u Bratuncu, u centru grada. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 30.6. do 3.7. povodom otvaranja očekuje vas do 50% popusta na sav asortiman.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio preko 40 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta u Bosni i Hercegovini, Bratunac dobija prvu sportsku radnju sa unaprijeđenom ponudom, modernim enterijerom, koji će stanovnicima ovog mjesta pružiti veliki izbor sportske odjeće i obuće.

SPORT REALITY PONUDA ZA DJECU

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite 30.6. na adresu Miloša Obilića bb, da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom. Čekamo vas!

Trenutno nema komentara