Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
24.06.2022.

PREDSTAVLJAMO VAM NAJNOVIJU UNDER ARMOUR KOLEKCIJU

Da li imate omiljeni brend? Čiju odjeću i obuću nosite u svakoj prilici, bez obzira na to da li govorimo o sportskoj ili lifestyle garderobi? Ukoliko ste neopredijeljeni - evo male pomoći. Ovo je brend koji će vas „oduvati“.

UNDER ARMOUR MAJICE ZA MUŠKARCE I ŽENE

Under Armour je prepoznat kao trening brend, koji svoju ponudu bazira na kvalitetnim i atraktivnim modelima za svaki vid sportskih aktivnosti. Međutim, dizajn i sastav materijala pruža dozu ležernosti, a upečatljiv logo svaku od njih čini dopadljivu i za svakodnevne lifestyle kombinacije. U njima ne možete proći nezapaženo. Kombinujte Under Armour ovog ljeta sa svojim omiljenim odjevnim komadima koji će ih dodatno istaći. Pored neutralnih boja, brend nudi i razigrane ljetne boje majica,  koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima, Predlažemo vam da ponudu atraktivnih majica za muškarce i žene pogledate u Sport Reality prodavnicama ili na linku.

UNDER ARMOUR PATIKE ZA SVAKI DAN

Under Armour patike su sinonim za udobnost.

Ukoliko se odlučite otići u gym i odraditi trening u njima – nećete pogriješiti. Kreirane sa posebnom pažnjom na udobnost i stabilnost pa su siguran izbor za one kojima je funkcionalnost osnovni cilj. Iako su zasnovane na tehnologijama, modeli imaju klasičan, „all time“ dizajn, tako da se uklapaju u sve odjevne kombinacije. Under Armour modeli su izrađeni od prozračnih materijala, lagane su strukture,  prilagođeni svakodnevnim varijantama i odlično se uklapaju sa farmerkama, šorcevima ili suknjama i haljinama. Današnja moda ti dozvoljava da kombinuješ sportsku sa elegantom odjećom i obućom, samim tim napraviš svoj stil koji će svi primиjetiti. Našu ponudu atraktivnih Under Armour modela za muškarce i žene možete pronaći u Sport Reality prodavnicama ili online.

ZAŠTO UNDER ARMOUR?

Ukoliko je vas cilj prilikom kupovine sportske opreme udobnost, jednostavnost i atraktivnost Under Armour je pravi izbor. Kombinacije koje odaberete za dnevne aktivnosti i šetnju, vrlo lako možete iskoristiti i za trening. Svoje kombinacije možete upotpuniti  Under Armour rančevima i kačketima. Ako ste se ovog ljeta odlučili za kupovinu šorceva, trenerki, majica i patika, ovaj brend će ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja. Sljedeći korak je da odaberete pravo mjesto za kupovinu, odnosno prodavnice u kojima ćete uvijek pronaći to što vam je potrebno, a pritom nećete razmišljati o odnosu cijena i kvaliteta. Baš zato jer je kvalitet najbitnija stavka pri kupovini, a to vam Under Armour nudi.

Nova kolekcija Under Armour opreme se nalazi na policama Sport Reality prodavnica i online shopu.

 

Sport Reality tim