Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
PRIJAVI SE ILI REGISTRUJ Imamo nova pravila i uslove korišćenja
21.03.2022.

OTVORENA ČETVRTA SPORT REALITY TRGOVINA U SARAJEVU

U ponedjeljak, 14. marta 2022. godine otvorena je Sport Reality prodavnica po najnovijim standardima. U najvećem shopping centru u Sarajevu (SCC, 2.sprat) otvorena je moderna i velika trgovina sportske opreme. Prodavnica nudi sjajnu i raznovrsnu ponudu obuće, odjeće i opreme najpoznatijih svjetskih brendova, namijenjenu cijeloj porodici.

Sarajevo je postao bogatije za novu šoping destinaciju koja će omogućiti extra šoping za cijelu porodicu, po ultra niskim cijenama!

Sport Reality se prostire na više od 200 m2 i predstavlja četvrtu u nizu prodavnica sportske opreme ovog koncepta u Sarajevu. Najbolji odnos cijene i kvaliteta je ono što izdvaja ponudu naših radnji. Tako će biti i u novoj radnji, koja se nalazi na 2. spratu Sarajevo City Centra. Velika ponuda i fenomenalne cijene Kronos, Lotto, Cocomo, Sergio Tacchini, Puma, Lonsdale, Slazenger i još mnogo drugih extra brendova (Nike, adidas, Under Armour, Reebok) koji se nalaze u ovoj sportskoj prodavnici. Od sada ćete na jednom mjestu pronaći sve što vam je potrebno za zadovoljenje sportskih potreba po nevjerovatno niskim cijenama.

Posebno se se ističe dječiji korner gdje možete opremiti vaše dječake i djevojčice od glave do pete, po veoma pristupačnim cijenama.

Tokom mjeseca marta očekuju vas popusti na novu kolekciju, kao i dodatne pogodnosti prilikom kupovine Sergio Tacchini patika.

POTPUNO NOVO SHOOPING ISKUSTVO OČEKUJE VAS U NOVOOTVORENOJ SPORT REALITY PRODAVNICI U SARAJEVO CITY CENTRU!

Fotografije prodavnice u Sarajevo City Centru možete pogledati u galeriji ispod.