Pretraži sajt
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PORUČI ONLINE I UŠTEDI
PLAĆANJE NA RATE do 6 mjesečnih rata bez kamate
BESPLATNA ISPORUKA u BIH za sve kupovine u vrijednosti preko 99 KM
CLICK & COLLECT Platite karticom online i preuzmite u prodavnici po vašem izboru
10.03.2022.

NOVA SPORT REALITY POSLOVNICA U SARAJEVU - SCC

Sarajevo dobija radnju sa boljom ponudom sportske odjeće i obuće i unaprijeđenim dizajnom!

Sport Reality asortiman će od 14.3.2022. biti dostupan i u Sarajevo City Centru, na drugom spratu. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 14. do 20.3. povodom otvaranja očekuje vas do 40% popusta na sav asortiman.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio preko 40 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta u Sarajevu, ovaj Grad dobija svoju treću radnju sa unapređenom ponudom, novim enterijerom, koji će dati potpuno novo iskustvo kupovine.

SPORT REALITY PONUDA ZA DJECU

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite na lokaciju da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavnice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera!

Trenutno nema komentara