Sport Reality ove sezone predstavlja modele patika za trčanje koje će jednako obožavati i profesionalni trkači i oni koji preferiraju lagane gradske šetnje.

Ako vas ovog ljeta očekuje kupovina patika za trčanje, Sport Reality je idealno mjesto da pronađete nekoliko modela koji se ističu svojim kvalitetom, dizajnom i performansama. Među njima su u prvom redu nove ADIDAS KHOE RUN patike.

Prozračna mreža od koje su napravljene ove patike, omogućava odličnu ventilaciju stopalima tokom ljetnjih mjeseci. Prilagođavaju se obliku vašeg stopala, te nude maksimalnu amortizaciju pri kontaktu stopala sa tlom.

 Posebno kreirano ojačanje u srednjem dijelu stopala i tri dobro prepoznatljive ADIDAS linje sa strane su doprinjeli nešto elegantnijem dizajnu, zbog čega je ovaj model pronašao brojne pristalice širom svijeta.

Posebna OrthoLite tehnologija i veliki broj mekanih jastučića obezbjeđuju izuzetnu udobnost tokom svakodnevnog trčanja ili dugih šetnji, a specijalno kreirana gumena potplata daje dodatnu stabilnost i štiti patiku od habanja.

ADIDAS KHOE RUN patike dostupne su u Sport Reality radnjama i online shop-u.